Helsingin ytimessä,
palveluiden ympäröimänä

SIJAINTI

Suomitalo sijaitsee vehreässä Paratiisilinnun korttelissa Kampissa, joka on Lönnrotinkadun, Kalevankadun ja Yrjönkadun rajaama. Kiinteistöä ympäröivä alue on idyllinen puistoineen sekä rakennuksineen, ja palvelutarjonta luo alueelle keski-eurooppalaisen tunnelman. Korttelin eteläinen puoli rajautuu suosittuun Vanhaan kirkkopuistoon, ja läntinen puoli pieneen Lönnrotinpuistikkoon. Keskeisen sijantinsa ansiosta liikenneyhteydet ovat mainiot, ja matkaat tänne kaikista ilmansuunnista vaivattomasti kaikilla liikennevälineillä. Ratikat ja bussit pysähtyvät lähelle, ja Helsingin päärautatieasemalle tai metrolle on vain 600 metrin matka. Läheiset pysäköintilaitokset palvelevat autoilevia.

LIIKENNEYHTEYDET

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Suomitalolle on helppo tulla. Kävellen pääset muutamassa minuutissa julkisen liikenteen pysäkeille. Lähin pysköintilaitos on P-City Forum, jonka sisäänkäynti sijaitsee kätevästi kadun toisella puolella Kalevankadulla.
1 min
kävellen ratikkapysäkille
(170 m)
1 min
kävellen linja-autoasemalle
(500 m)
1 min
kävellen metroasemalle
(600 m)
1 min
kävellen kaupunkipyörä-asemalle
(230 m)
1 min
kävellen rautatieasemalle
(600 m)
1 min
autolla lentoasemalle
(20 km)

PALVELUT

Keskeisen sijaintinsa ansiosta kaikki ydinkeskustan palvelut ovat ympärillä. Muutaman sadan metrin säteellä on runsaasti maineikkaita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia laadukkaita lounaita ja tavata asiakkaita.

Yrjönkadun toisella puolella sijaitsee hurmaava Hotel St. George, jonka leipomon korvapuusteja on kehuttu kaupungin parhaiksi. Kalevankadun toisella puolella komeilee Hotelli Torni, jonka legendaarinen Ateljee Bar tarjoaa työpäivän jälkeen huikeat näköalat Helsingin ylle. Kesällä voit pitkän työpäivän jälkeen poiketa viereisellä Kalevankadun terassikadulla.

Alueella on runsaasti myymälöitä ja erikoisliikkeitä. Suomitalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös Stockmannin tavaratalo sekä Kauppakeskus Forum.