Näyttävät toimitilat
uniikissa työympäristössä

Suomitalon perinteikkäät toimitilat tarjoavat vuokralaisilleen uniikin työympäristön Helsingin parhaalla paikalla. Kiinteistössä on vuokrattavana erikokoisia toimitiloja pienemmistä 200  m2 moderneista avotoimistosta aina suurempiin yli 1000  m2 monitilatoimistoihin. Modernien tietoliikenneyhteyksien lisäksi talotekniikkaa on uudistettu, ja kesällä tilojen käyttömukavuutta lisää koneellinen kaukojäähdytys. Toimitilat suunnitellaan ja remontoidaan käyttäjän näköiseksi.

05

Lönnrotinkatu

Vuonna 1911 valmistunut liikepalatsi toimi 105 vuoden ajan Suomi-yhtiöiden pääkonttorina. Italialaisen renessanssityylin mukaan suunniteltu rakennus graniittiveistoksineen on nykyaikana vaikuttava näky. Taottu pronssinen ulko-ovi sekä tunnelmallinen sisääntuloaula tekevät vaikutuksen vierailijoihin — aula onkin talon arkkitehtonisesti tärkeimpiä tiloja.  Vaikka tiloja on remontoitu ja modernisoitu ajan saatossa, on alkuperäisestä sisustuksesta säilynyt muun muuassa upeita valaisimia ja kalusteita.  

Tiloissa on suuret ikkunat ja korkeiden huoneiden ansiosta toimitilat ovat valoisia ja ilmavia. Osassa tiloista on puhelinhuoneita ja muhkeita graniittiparvekkeita. Rakennuksen huoneistoala on  7139 m². 

06

Kalevankatu

Suomitalon lisärakennus oli vuonna 1937 valmistuessaan Helsingin keskustan ensimmäisiä funktionalistisia rakennuksia. Talon julkisivu on päärakennuksen tavoin päällystetty Kökarin punagraniitilla. Talo vastaanottaa vierailijansa upealla, marmorilla ja teräksellä sisustetulla hissiaulalla, joka tuo mieleen suurien pilvenpiirtäjien Art Deco-tyyliset tilat. Talon alkuperäiset, koivuviilulla verhoillut hissit ovat erityisen hienot.

Kalevankadun toimitilat ovat valoisia korkeiden ikkunoiden ansiosta. Arkkitehtuurisesti tilojen tyyli on aikakaudelle tyypillisen käytännöllinen. Toimitilat koostuvat pääsääntöisesti huone- ja monitilatoimistoista.Tiloja on modernisoitu ja saneerattu vastaamaan nykypäivän laatutasoa. Rakennuksen huoneistoala on 5215 m².

Suomitalo julkisivukuva Kalevankatu 6 Vuokrattavat toimitilat Helsinki

Toimitilojen vuokraus

Ota
yhteyttä

Olli Ahopelto Suomitalo Vuokrauksen yhteyshenkilö

Olli Ahopelto

Senior Leasing Manager
Newsec Property Asset Management Finland Oy

Kerron sinulle mielelläni lisää Suomitalon tarjoamista tilavaihtoehdoista. Ota yhteyttä, tai lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pikimmiten. Ollaan yhteydessä!

Yhteydenottolomake